Hallo, hoe kunnen we je helpen?

We zij er voor u. Hier kunt u help en advies vinden van het team Acream.

Producten

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten reclame boodschappen, bvb spandoeken, werfdoeken, vinyl, werfborden, vlaggen, etalagedoeken, frames en alles wat daarbij hoort.

Ja, dat kan. Een opgestelde offerte heeft een beperkte geldigheid, dus houdt ons op de hoogte van uw keuze of wijzigingen zodat wij deze voor u kunnen verwerken.

Neen, het grootste deel van ons assortiment kan je via onze webshop bestellen. Maar uiteraard kan u ook bij ons terecht voor reclame frames of montage. Staat jouw gewenste product of dienst er niet bij? Stuur ons dan een mailtje naar info@acream.be

Indien een product afwijkt van hetgeen er besteld is, of kwalitatief ondermaats is, kan het product uiteraard geretourneerd worden. Neem hiervoor contact met ons op, dan zorgen we dat er zo snel mogelijk een vervangend product wordt geproduceerd.

Bij een klacht kun je binnen 48 uur na aflevering een mail sturen met daarin een (aantal) foto’s. We kunnen je klacht dan meteen beoordelen en snel actie ondernemen.

Wij geven bij goed gebruik garantie op de stevigheid van een doek, dat wil zeggen dat bijvoorbeeld de ringen niet uit zullen scheuren als er gebruik wordt gemaakt van bevestiging met elastieken (bij tie wraps is er een grote kans op uitscheuren bij windbelasting). Wat betreft de kleurechtheid van de prints is dit per materiaal en toepassing anders. Je kunt hier informatie over vinden op de materiaalpagina’s. In de regel is het zo dat we 2 jaar kleurechtheid garanderen, maar bij sommige materialen is het mogelijk dit te verlengen door het gebruik van vernis. De kleurechtheid hangt natuurlijk ook af van de plaats waarop het spandoek hangt. Hangt het spandoek de hele dag in de volle zon zal het natuurlijk eerder verkleuren dan bij een toepassing binnen. Heb je vragen over de garantie die wij geven of wat goed gebruik is, neem dan contact met ons op.

Een vlag heeft een levensduur van ca. 6 maanden. Dit hangt er natuurlijk vanaf waar ze gebruikt worden (aan zee zullen ze eerder slijten) en of ze ‘s avonds naar binnen gehaald worden. Om de levensduur te verlengen raden wij aan om beachflags bij windkracht 6 en hoger binnen te halen.

U kan bij ons ook terecht voor de montage of belettering van uw reclameproducten. Indien u  montage of belettering wenst kan u dit gerust aanvragen via info@acream.be

In overleg kunnen wij inderdaad uw bestelling plaatsen , hierbij houden wij rekening met locatie, materiaal en tijdsplanning.

Op maat gemaakte beachflags zijn niet bedoeld om te worden gebruikt met onze eigen stokkensets wan ze zijn zeer gevoelig voor een perfecte pasvorm. Als je een vlag wil voor een stokkenset van een andere leverancier, hebben wij deze ervaring niet en is de kans op een goede pasvorm veel kleiner. Daarom kunnen wij geen pasvorm garanderen op Beach vlaggen buiten die van ons. 


Dat betekent niet dat we ze niet kunnen maken. Je kan het bestand opmaken in het sjabloon zoals voorheen. Wij zullen ze dan gewoon voor je maken zonder extra kosten. De Beach vlag banden zullen normaal gesproken van elastiek zijn. Dit materiaal heeft letterlijk en figuurlijk een grotere flexibiliteit in de geschiktheid voor verschillende stokken.

Vlaggenstof is niet te vergelijken met papier. In sommige gevallen zorgt de structuur van de stof ervoor dat inkt lichtjes uitloopt. Dat zie je alleen als je er met je neus tegenaan zit, maar zo gebruik je een vlag natuurlijk niet. De vlag ziet er mooi uit als hij in de vlaggenmast hangt

Ja, dit is normaal. Onze materialen zijn rekbaar, dit betekent dat het formaat altijd iets afwijkt tijdens de montage, als het wordt opgehangen of als het plat wordt gelegd. Wij proberen altijd te streven naar de exacte maat, maar in sommige gevallen kan er een afwijking zijn van maximaal 5%

Ja, we hebben hier een partner voor. Dus we kunnen je het complete product aanbieden. Het frame is niet via de website te bestellen. Uiteraard kan je ons hierover bellen of mailen.